God Jul från värmen

2011-12-25 - 03:12:29
Istället för att försöka immitera en svensk jul utan familj och snö(vilket ni inte heller verkar haft dock) och i 30 graders värme, så tog vi tillfället i akt och hade en riktig mys/lyxardag istället.

Morgonen började med att vi åkte till havet och åt en helt underbar frukostbuffé på en restaurang på stranden. Efter att våra magar var proppfulla förflyttade vi oss ut, tog ett dopp i havet och fick besök av fina vänner på vår picknickfilt. Efter några timmar var det dags att packa ihop och bege sig hemåt, där vi fräscha upp oss och tog en tupplur innan skumpan poppades och vi gick vidare till lokalpuben för en bit mat.
Middagen var också otroligt god, men det var ganska så folktomt ute kvällen före deras julafton (juldagen). Så när vi var mätta och belåtna än en gång så traskade vi hemåt för att sätta på Snowroller och mysa upp i soffan med allt julgodis som vi på något underligt sätt samlat på oss. Där avslutades kvällen och idag ska vi åka till Nikki (bossen på youth department) som bjudigt in oss till hennes familjs julfirande ikväll, ska bli mysigt!

Här är en julhälsning som Edvin knåpat ihop från oss: klicka här!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!