The Coral Coast

2012-01-06 - 17:02:13
Imorgon bär det av norrut, mot värmen och korall kusten (inte för att det inte är varmt här, men där uppe kommer det vara ännu varmare). Vi har hyrt en åttasitsare till bil och det är Edvin och Henning som kommer aggera chaufförer. Mitt mål är att få se några sköldpaddsungar kläckas och hjälpa dem ner till havet, men får se om vi tar oss så långt.. Tanken är i alla fall att vi åtminstone ska ta oss till Coral Bay och Ningaloo Reef, men återkommer om hur allt har gått och vart vi hamnat. :)

Innan det bär av ska jag på näst sista mötet inför sista lägret här nere, inte så taggad på att åka 5 mil söderut för att sedan vända och åka norrut ett antal mil...men det är väl bara att börja vänja sig vid åkandet för det är ju vad vi kommer ägna oss åt den närmsta veckan.
Postat av: Monica

Läste på Edvins blogg att ni varit tvungen att vända söderut pga bränder :( Otäckt, men skönt att ni är i säkerhet!!!

Vad heter korallstället ni har varit till? Du har ju en fin karta här och jag ser att det finns flera ställen...men det är väl lååånga avstånd!

2012-01-12 - 10:04:59
Postat av: Hanna

Vi planerade att ta oss upp till Ningaloo Reef som är det stora korallrevet på västra sidan, men pga bränderna så kom vi inte dit tyvärr.. Det blev en del körande, men vi såg mycket och bilen fungerade bra så det var inga större problem att åka de långa sträckorna :)

2012-01-29 - 12:28:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!