Koh Tao

2012-04-05 - 13:14:10
En liten snabb update innan batteriet tar slut, har inte internet i bungalown så sitter nu på en restaurang med wifi igen för att kolla av vad som händer i denna värld.

Idag har vi spenderat många timmar på stranden, vilket vi inte riktigt lyckats med tidigar pga rastlöshet, men jag somnade och Edvin var fast i sin bok så tiden flög förbi mellan doppen i havet!

Igår körde vi runt med moppe på ön vilket var lättare sagt än gjort.. Flera vägar var utmärkta som körvänliga till de olika vilarna och stränderna, men vad vi lärt oss på resa i sydostasien är att hur gärna man än vill det så stämmer kartorna aldrig. Det blev mycket körande och frågande för att hitta små vägar som knappt gick att ta sig fram på för att nå våra tänkta mål. Efter ett tag gav vi upp då vi mött ett annat par som letade efter samma strand som oss och som redan prövat tre olika vägar utan att hitta rätt. Det ska även tilläggas att det är backigt och med två på samma moppe blir det endel traskande i uppförsbackarna.

Som tur var hittade vi det här fina stället av en slump när Edvin bara ville kolla vart en sista väg ledde när vi var på väg tillbaka!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!